Noordlease start eigen online veiling bij FleetSelect

Zeewolde, 11 juni 2015 - Noordlease, de grootste leasemaatschappij van Noord-Nederland, veilt per 16 juni haar ex-lease auto’s tweewekelijks in een eigen online veiling bij FleetSelect. Bijzonder aan de veiling is dat alle auto’s zonder limiet worden geveild en direct worden gegund aan de hoogste bieder.

Noordlease heeft ervoor gekozen om de veiling te laten draaien op het platform van FleetSelect. De wijze van veilen, transparantie en uitgebreide rapportage sluiten het meest aan bij de wensen van Noordlease. De “nieuwe” Noordlease veiling is ontstaan vanuit een goede samenwerking tussen BCA en FleetSelect. Zo is er tijdens de pilot op het gebied van marketing, logistiek, export en operationele afwikkeling een hechte samenwerking ontstaan.

Gevraagd naar de argumenten waarom Noordlease heeft gekozen voor FleetSelect antwoordt Manager Operations Mark Feddes: “De betrouwbare en professionele wijze van afhandelen in combinatie met marktconforme opbrengsten is voor ons toch wel de grootste reden om te kiezen voor FleetSelect.” Directeur Gert Veenstra vult daarop aan: “Bovendien spreekt de gedachte dat BCA extra ondersteuning biedt ons erg aan.”

De online Noordlease veiling vindt om de week plaats en is toegankelijk voor alle kopers van FleetSelect. “Een aantrekkelijk aanbod met ex-leaseauto’s in alle prijsklassen maakt het voor onze kopers een zeer interessante veiling.” aldus Victor Veer, Business Development Manager bij FleetSelect. “De veiling zal om de week plaatsvinden op dinsdag om 16:30 uur. De afwikkeling vindt direct na de veiling plaats.”

Over Noordlease
Noordlease bestaat ruim 30 jaar en is uitgegroeid tot grootste leasemaatschappij van Noord-Nederland. De universele leasemaatschappij is actief in heel Nederland. Noordlease heeft als doel het bieden van creatieve mobiliteitsoplossingen. Zo biedt het bedrijf bijvoorbeeld software voor het pro-actieve beheer van het wagenpark.

Over FleetSelect
FleetSelect heeft vijftien jaar ervaring met het online veilen van personenauto’s en bedrijfswagens en is daardoor uitgegroeid tot het grootste online autoveilingplatform van Nederland. Per jaar worden bij FleetSelect ruim 15.000 voertuigen verhandeld. Met de online remarketingsoftware AutoBLOX faciliteert FleetSelect per jaar de remarketing van tienduizenden gebruikte auto’s. Voor een groot aantal dealergroepen en importeurs, waaronder Peugeot, Citroen, BMW, Mercedes-Benz en Mazda, organiseert FleetSelect besloten veilingen. FleetSelect is onderdeel van de BCA Groep.

Fotobijschrift: Van links naar rechts: Victor Veer (FleetSelect), Manager Operations Mark Feddes (Noordlease), Tony Vrijsen (BCA) en remarketing coördinator André de Vries (Noordlease)

Meer informatie over FleetSelect vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: