Met de Used Car Controller App taxeren én publiceren

‘s-Hertogenbosch, 4 maart 2015. Used Car Controller heeft zojuist haar taxatie & publicatie App voor de Iphone 4, 5 en 6 ter beschikking gesteld voor haar gebruikers. De introductie van de Used Car Controller App markeert een nieuwe stap in het landschap van Occasion Management & Publicatie systemen. Used Car Controller maakt het als eerste mogelijk om vanaf je telefoon auto’s te publiceren.

De gebruikte auto professional wil zijn of haar werk zo snel en efficiënt mogelijk uitvoeren. Dat geldt onder andere voor het verkrijgen van de juiste handelsbiedingen, maar meer nog voor het publiceren van gebruikte auto’s op één van de 145 used car portals in Nederland. Used Car Controller biedt daarom als eerste in Nederland de mogelijkheid om, zonder tussenkomst van een desktop computer, vanaf je Smart Phone, je gebruikte of nieuwe auto’s te publiceren op internet.

Er zijn de afgelopen tijd diverse Apps geïntroduceerd voor de autobranche. Het zijn echter Apps die vaak maar voor een deel van het proces gebruikt worden. Als autobedrijf zit je dan weer met ‘deeloplossingen’ en vooral dubbele invoer. Dat past niet in de filosofie van Used Car Controller. Bas van Dorenmalen[1]: “Het zit in onze genen opgesloten dat we de data-invoer voor onze gebruikers minimaliseren. Samen met mijn technisch team hebben we alles op alles gezet om Used Car Controller te integreren in slechts één App. En dat is gelukt!”

Erik Jacobs: “De autoverkoop wordt steeds sneller. Onze klanten willen zodra ze een auto gekocht hebben al starten met publiceren. Met je Smart Phone op zak is dat nu dus een fluitje van een cent. Onze applicatie is geen half werk. Je ziet soms Apps waar je wel data kunt opvragen en via je App naar je desktop kunt sturen om je handelingen daar af te ronden. Bij ons dus niet. Van dataverrijking, al dan niet vanuit RDW voorraad, tot publiceren doe je bij ons gewoon op je telefoon. Dat kan dus op de zaak, op de veiling, bij een handelsrelatie of thuis op de bank zijn.”

Michel van Roon: “En omdat de winst begint bij de inkoop is een complete taxatiemodule geïntegreerd. Van voertuigidentificatie, schadevastlegging tot het opvragen van handelsbiedingen. Meer dan je Smart Phone heb je niet nodig.

De Used Car Controller App wordt Used Car Controller gebruikers gratis aangeboden. Een Used Car Controller abonnement heb je al vanaf 29,95.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: