Maarten Bekkers verlaat Autorola

Maarten Bekkers verlaat op 1 november remarketingbedrijf Autorola. Hij is daar algemeen directeur voor de Benelux. Bekkers, die tien jaar voor het van oorsprong Deense bedrijf werkte, start voor zichzelf.

Dat meldt hij aan de organisatie van het remarketing Platform.

"Ik heb met veel plezier bij Autorola gewerkt, maar ik had altijd al de ambitie om een eigen bedrijf te beginnen. Dit was wat mij betreft het ideale moment daarvoor en dus zet ik nu deze stap", vertelt Bekkers. 

Bekkers begon in 2004 bij Autorola. Vanuit Denemarken werd toen gewerkt aan een Nederlandse versie van de veilingsite. In 2010 werd hij algemeen directeur van Autorola in Nederland. 

Afwikkeling projecten
Op 1 november is hij formeel uit dienst, maar blijft hij nog wel betrokken bij de afronding van enkele projecten. "Ik wil graag op een nette manier lopende zaken afwikkelen. Ik ben bij veel projecten betrokken (zoals de samenwerking met Autotrack en de ANWB, red) en zal deze blijven begeleiden." Bekkers maakt op een later moment bekend waar hij zich met zijn nieuwe bedrijf op gaat richten. "Maar dat zal deels in de automotive zijn", kan hij al kwijt. 

Vanaf november neemt Autorola-ceo Peter Grøftehauge op interim-basis de functie van Bekkers waar. Het lokale management in België en Nederland krijgt daarbij meer verantwoordelijkheid. Of er op termijn een opvolger voor Bekkers komt, is nog onbekend. "Wij betreuren het vertrek van Maarten, maar wensen hem veel succes", zegt Grøftehauge.

Autorola is Premium Partner van het Remarketing Event. Hier vindt u meer informatie over dit bedrijf.

Bron: Automotive-management

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: