Maarten Bömer international purchaser VDS

Maarten Bömer treedt per 1 oktober 2016 in dienst bij VDS als international purchaser. Hij is de opvolger van Mark Klijnsma, die per augustus van dit jaar als zelfstandig ondernemer aan de slag is gegaan. Met de komst van Maarten wordt de inkoopkracht van VDS Auto Direct, de groothandelsonderneming binnen VDS Automotive Group, weer op volle sterkte gebracht.
 
Goede aansluiting
Door zijn ervaring als Occasion Manager bij ZIJM, zal Maarten een krachtige bijdrage gaan leveren aan het team. Doordat hij in deze rol ook actief partijen voertuigen bijkocht in het buitenland, sluiten zijn capaciteiten zeer goed aan op zijn nieuwe functie bij VDS. “In Maarten hebben wij een zeer capabele en daadkrachtige inkoper gevonden, die voor ons van grote waarde gaat zijn bij het inkopen van de zo gewilde jong gebruikte auto’s voor de Nederlandse markt.” aldus Roland Schut, CEO van VDS Automotive Group.
 
Jarenlange occasionervaring
Voor zijn tijd bij ZIJM was Maarten onder meer vestigingsmanager bij Wassink Autogroep, accountmanager bij BCA Autoveiling en Sales Manager bij Volvo Rutten.
 
Meer informatie over VDS vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: