Louwman dealerbedrijven stapt over op JapiecarsPro

Louwman Dealerbedrijven stapt over op JapiecarsPRO voor het beheer van meer dan 2.500 occasions. Want het dagelijks beheren van meer dan 35 miljoen euro aan kapitaal vraagt veel van de occasiontraders en -specialisten, zegt Bram van der Vijver, General Manager Louwman Dealerbedrijven. Helemaal in huidige dynamische occasionmarkt.

Met meer dan 2.500 occasions en meer dan 50 vestigingen is Louwman Dealerbedrijven een belangrijk onderdeel van de Louwman Dealer Groep (nummer 6 van de Dealerholding top 10). “Op elk moment van de dag toegang hebben tot real-time en betrouwbare occasiondata is een randvoorwaarde om succesvol te zijn in deze markt. JapiecarsPRO laat ons efficiënt en in één oogopslag een betrouwbare analyse maken van een occasion of onze gehele voorraad,” aldus Van der Vijver.

JapiecarsPRO is ontstaan vanuit een financiële gedachte. Want er zijn volgens Ronald Scholtus, Business Development Director bij Japiecars, veel overeenkomsten tussen de occasion- en financiële markten. “Ook onze klanten moeten op elk moment van de dag keuzes maken welke aandelen, oftewel welke occasions, in te kopen en te verkopen in een markt die met de dag sneller, internationaler en volatieler wordt. Als je ziet welk kapitaal er gemoeid is met deze business en welk rendement in relatie tot het kapitaalbeslag wordt gerealiseerd dan moet je elke dag de juiste keuzes maken. JapiecarPRO en Japie’s team van Data Scientists ondersteunt onze klanten hierbij elke dag.”

Bron: TrendsinAutoleasing

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: