Koppeling OBS met Autoveiling Nederland

Kaatsheuvel, 1 juli 2014. Autoveiling Nederland heeft sinds deze week een koppeling met het Occasion Beheer Systeem (OBS-VM) van inMotiv. Naast dat je bij OBS een voertuig kan adverteren voor verkoop op de bekende consumenten portalen (B2C), kan je deze nu ook snel, eenvoudig en veilig aanbieden voor de veiling bij Autoveiling Nederland (B2B).

De beste prijs
Meer dan zesduizend autobedrijven bieden mee op het aangeboden voertuig, waardoor de verkopende partij verzekerd is van het hoogste bod. “Wij vinden bij elk voertuig de juiste koper en het is voor alle betrokken partijen op deze manier zeer efficiënt en comfortabel zaken doen”, zegt Wierd Meijering, algemeen directeur van AVN Group.

Informatie als stuurmiddel
OBS-VM is geschikt voor elk soort autobedrijf. Het is een compleet pakket waarmee ieder autobedrijf de omloopsnelheid van zijn voorraad sterk kan verhogen en zo een beter rendement kan behalen. inMotiv is dagelijks bezig met de ontwikkeling van haar producten en diensten, zodat het autobedrijf haar bedrijfsvoering kan blijven verbeteren en innoveren.

Remarketing is een vak
Autoveiling Nederland, onderdeel van de AVN Group, is opgericht in 2002 en staat als Erkend Register Veilinghuis ingeschreven bij de Federatie TMV. Het veilinghuis is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest innovatieve en toonaangevende speler op het gebied van online voertuigremarketing in Nederland. De AVN Group verwerkt jaarlijks ruim 55.000 inspecties, veilt er 25.000, waarvan er 17.500 verkocht worden aan binnenlandse en buitenlandse kopers.

Voor meer informatie over Autoveiling.nl gaat u naar deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: