Jonge Opel-occasions krijgen Carfax-rapport

Opel Occasions heeft als eerste merk een primeur, door de samenwerking met CARFAX, binnen automotive in Nederland. Het gebruikte autolabel van Opel voegt namelijk vanaf heden het CARFAX-rapport GRATIS toe bij alle gebruikte auto’s. Door deze samenwerking kunnen kopers van tweedehands Opels genieten van volledige transparantie, wat perfect inspeelt op de recente vraag binnen de markt.

Opel Occasions
Opel Occasions is hét merk voor gebruikte auto’s. Om deze reden werkt Opel niet met voorwaarden, maar met vereisten. Kwaliteit en vertrouwen staan hoog in het vaandel, waardoor iedere Opel Occasion grondig wordt gecheckt op 100 punten door één van de officiële Opel dealers. Bovendien vertrekt de eigenaar van een Opel Occasion altijd met een gerust hart, omdat Opel Occasions acht zekerheden meekrijgen!

CARFAX-rapport
In Amerika is het vanzelfsprekend dat bij de aankoop van een gebruikte auto een check wordt gedaan naar de geschiedenis van de auto, maar in Nederland is dit in de meeste gevallen nog niet het geval.
Het CARFAX-rapport biedt hier de uitkomst voor. Het rapport neemt je als koper mee naar de geschiedenis van de auto, waarbij zaken zoals APK-keuringen, aantal eigenaren en een internationaal verleden een onderdeel vormen. Het doel van dit rapport is transparantie creëren voor de koper, om eventuele teleurstelling achteraf te voorkomen.

Over Opel
Opel is in 1862 opgericht in Rüsselsheim (Duitsland), waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Sinds augustus 2017 maakt Opel Automobile GmbH deel uit van het Franse Groupe PSA. De automaker heeft tien productiefaciliteiten en één test- en ontwikkelingscentrum in zes landen in Europa. In 2017 verkocht Opel bijna 1,1 miljoen personenauto’s en lichte bedrijfswagens in Europa. Het in november 2017 gepresenteerde strategische toekomstplan PACE! is gericht op herstel van het financiële fundament, versterking van de duurzame concurrentiekracht en verdere groei van Opel, ook buiten Europa.

Over CARFAX
Het bedrijf achter de transparante rapporten is CARFAX. CARFAX is in de Verenigde Staten een bekende partner van vele automerken, doordat zij wereldwijd over een database van ruim 17 miljard registraties beschikken.
Ook in Nederland is het bedrijf hard op weg om kopers van gebruikte auto’s te voorzien van transparantie. Een grote stap voor deze toetreding werd gezet in 2017, waarbij een samenwerking met AutoTrack tot stand kwam. Momenteel is Opel het eerste automerk dat een samenwerking aan gaat met CARFAX, waardoor beide partijen een primeur beleven.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: