Inruilauto’s Wittebrug Autogroep geveild in eigen online veiling

Zeewolde 28-05-2015. Wittebrug Autogroep gaat wekelijks alle handelsauto’s aanbieden in een eigen veiling bij FleetSelect. Het aanbod in deze veiling bestaat uit verse inruilauto’s van zowel de Wittebrug- als de DAVO Autogroep. De eerste “Wittebrug Autogroep Veiling” is maandag 1 juni om 11:30 uur.

Zowel Wittebrug Autogroep als DAVO Autogroep maken onderdeel uit van de Riva Holding. Eind vorig jaar berichtte het bedrijf al haar occasionbeleid aan te scherpen met de oprichting van een nieuwe divisie Centraal Occasion Management. Inmiddels worden de auto’s met succes verkocht in de open veilingen van FleetSelect en wordt de remarketingsoftware AutoBLOX intensief gebruikt.

Een eigen online veiling waarin de inruilauto’s van Wittebrug en DAVO worden aangeboden is dan ook een logische vervolgstap volgens Centraal Occasion Manager Edwin Lelieveld. “De auto’s worden herkenbaar aangeboden aan het grote kopersnetwerk van FleetSelect. Doel is om hen een aantrekkelijke veiling te bieden met een gevarieerd aanbod aan inruilauto’s.”

De Wittebrug Autogroep Veiling loopt iedere maandag om 11.30 uur af middels de last minute bid methode. Veilingmeester Edy Timmer begeleidt deze veiling. “Het belooft een mooie, veelzijdige veiling te worden met een “vers” aanbod.”

Over Wittebrug Autogroep en Riva Holding
Sinds 2010 behoort Wittebrug tot de Riva Holding, een van de grootste en meest innoverende autodealerholdings van Nederland. De Riva Holding bestaat o.a uit de Wittebrug Autogroep, Davo Groep en leasemaatschappij Wittebrug Lease. Riva Holding kent 15 dealervestigingen in de regio’s Haaglanden en Rijnmond en omvat de volgende merken: Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat, Peugeot, Citroën.

Over FleetSelect
FleetSelect heeft vijftien jaar ervaring met het online veilen van personenauto’s en bedrijfswagens en is daardoor uitgegroeid tot het grootste online autoveilingplatform van Nederland. Per jaar worden bij FleetSelect ruim 15.000 voertuigen verhandeld. Met de online remarketingsoftware AutoBLOX faciliteert FleetSelect per jaar de remarketing van tienduizenden gebruikte auto’s. Voor een groot aantal dealergroepen en importeurs, waaronder Peugeot, Citroen, BMW, Mercedes-Benz, Mazda en de Volkswagen Group, organiseert FleetSelect besloten veilingen. FleetSelect is onderdeel van de BCA Groep.

Meer informatie over FleetSelect vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: