Gaston Software integreert SilverDAT van VWE in Garage Management Systeem

VWE en Gaston Software breiden samenwerking uit

Gaston Software, leverancier van Garage Management Software in de ‘Cloud’ voor autobedrijven, heeft als eerste GMS-leverancier van Nederland SilverDAT calculate geïntegreerd in haar pakket. SilverDAT calculate is daardoor nu gemakkelijker beschikbaar voor alle klanten van Gaston Software.

Verbreding dienstverlening
De klanten van Gaston Software hebben nu de mogelijkheid om SilverDAT calculate te gebruiken in het garagepakket. Ron Lelieveld, directeur van Gaston Software is blij met deze koppeling: “door het integreren van SilverDAT calculate gaan wij steeds meer de breedte in met onze dienstverlening, een echt totaalpakket. Schades verwerken in ons softwarepakket past dan ook in onze visie om onderscheidend te zijn. Daarnaast is het een vaak gehoorde wens van veel van onze klanten.”

Sneller werken vanuit een systeem
Jasper Verweij, Directeur DAT Nederland: “In de afgelopen periode hebben wij samen met Gaston Software gekeken hoe wij hun klanten meerwaarde kunnen bieden. Het laagdrempelige karakter van SilverDAT calculate stelt de gebruikers van Gaston Software in staat om professionele, op OE-normen gebaseerde schadebegrotingen te maken. Dit is geheel in lijn met onze visie en die van Gaston en de wensen van hun klanten. Eenvoudiger en sneller kunnen werken vanuit één systeem”.

Samen in Gorinchem
“Door samen hard te werken, is het gelukt om de koppeling op tijd klaar te hebben voor de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem (8 t/m 10 maart). Waar wij, op uitnodiging van Gaston Software, aanwezig zijn op hun stand met onze DAT-productspecialisten om de nieuwe integratie met trots aan jullie te presenteren”, aldus Marcus Fromberg, Business Consultant bij VWE.

Over VWE
VWE voertuiginformatie en -documentatie is een zakelijke dienstverlener voor de autobranche. VWE is RDW-provider en levert online producten en -diensten voor alle partijen binnen de automotive sector, variërend van autobedrijven tot importeurs en lease- en verzekeringsmaatschappijen. Aangevuld met kennis van wet- en regelgeving biedt VWE de klant gemak en ondersteuning in zijn bedrijfsprocessen. Van RDW-diensten en exportdienstverlening tot managementinformatie en remarketingdienstverlening.

Over DAT Nederland
DAT Nederland is een joint venture van VWE en DAT en is per 1 februari 2013 opgericht om de internationale DAT-producten en diensten correct te vertalen naar de specifieke Nederlandse marktomstandigheden. De verkoop van DAT-producten en diensten in Nederland is belegd bij de verkooporganisatie van VWE. 

Over Gaston Software
Gaston Software is Garage Management in de ‘Cloud’ voor universeel garagebedrijven, werkplaatsen en dealerbedrijven. Met het unieke garage software product in de ‘Cloud’, kan snel en efficiënt het volledige garage management uitgevoerd worden.

Meer Informatie over VWE vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: