EVA Kerstveiling bij Autoveiling Nederland

EVA Hamerveiling groot succes
Op vrijdag 19 december aanstaande organiseert Autoveiling Nederland dé veiling van het jaar om uw kerstinkopen te doen, de EVA Kerstveiling. Vanaf half tien ’s ochtends zal EVA circa tweehonderd auto’s veilen.

Zoals u dit van EVA gewend bent, zal deze veiling gevuld worden met Echt Verkoopbare Auto’s. De auto’s zijn grotendeels afkomstig van de grootste leasemaatschappijen van Nederland. In deze speciale veiling wordt 90 procent verkocht! Wanneer u op 19 december een auto koopt en dezelfde dag nog betaalt, dan wordt deze nog voor de kerstdagen geleverd.

Het Nieuwe Veilen
“Het Nieuwe Veilen is veel efficiënter”:  aldus Wierd Meijering, algemeen directeur van de AVN Group: “Bij de EVA Hamerveiling is de verkooplimiet maximaal 105% van de door de Taxatiedesk afgegeven veilingwaarde. Het voertuig wordt bij een bod boven het verkooplimiet altijd direct toegezegd aan de hoogste bieder. Hierdoor is Het Nieuwe Veilen echt iets voor de serieuze kopers en verkopers”.

Taxatiedesk
De Taxatiedesk is voor iedere klant van Autoveiling Nederland beschikbaar. Medewerkers van Autoveiling Nederland bemannen de Taxatiedesk en geven een veilingwaarde én indien gewenst een gegarandeerde inkoopwaarde af. De Taxatiedesk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 – 17:30 uur op 0416-320011 en per e-mail op verkoop@autoveiling.nl.

Kavellijst
Uitsluitend bij Autoveiling Nederland geregistreerde RDW Erkende Autobedrijven ontvangen de kavellijst en bieden op de aangeboden auto’s. Bent u nog geen deelnemer en wilt u ook meebieden? Meld u gratis aan! Meer dan zesduizend kopers en verkopers uit heel Europa maken reeds gebruik van het veilingplatform.

Meer informatie over Autoveiling Nederland vindt u op deze pagina.
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: