CarsOnTheWeb Nederland versterkt samenwerking met Noordlease

Vianen, 27 juni 2014 . Noordlease BV (‘Noordlease’), de leasemaatschappij uit Groningen heeft bij de introductie van CarsOnTheWeb Nederland (‘COTW’) besloten om tweewekelijks haar auto’s te laten veilen door COTW.

Noordlease was één van de eerste Nederlandse klanten die de samenwerking met COTW Nederland aanging. Door het enorme kopersnetwerk van COTW was dit een uitstekende startpositie voor de Nederlandse organisatie om de commerciële en operationele activiteiten snel uit te bouwen.

Door het vertrouwen dat Noordlease aan COTW geeft is de veiling een groot succes voor zowel Noordlease als de COTW kopers. Vanwege het speciale karakter van de veiling is de kans op toewijzing zeer groot, waardoor de meerwaarde per voertuig evident is.

“Noordlease stelt terecht zeer hoge eisen aan haar leveranciers zoals blijkt uit haar ‘Leverancier van het jaar verkiezing’. Dat COTW in staat is om zowel commercieel als operationeel te voldoen aan deze eisen is voor mij een klinkend bewijs dat wij een belangrijke toegevoegde waarde leveren aan onze relaties. Alle operationele processen waaronder het exporteren, worden binnen 18 uur na de veiling gerealiseerd, zodat de auto’s zeer snel bij onze klanten kunnen zijn – een win/win situatie voor zowel Noordlease als onze kopers”, aldus Remco Otte, Managing Director van CarsOnTheWeb Nederland. “De Noordlease veiling is een premium product en draagt ertoe bij dat ons kopersnetwerk zich razend snel ontwikkelt met als gevolg dat de veilingopbrengsten alleen maar zullen toenemen”.

Tweewekelijks aanbod
De auto’s van Noordlease worden tweewekelijk aangeboden op CarsOnTheWeb.nl. De veilingen sluiten op dinsdag om 13.30 uur (zonder verlenging) en toewijzingen vinden gegarandeerd plaats aan de hoogste bieder voor 16.00 uur dezelfde dag. De eerstvolgende veiling vindt plaats 8 juli a.s.

Voor meer informatie over CarsOnTheWeb gaat u naar deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: