CarNext.com van LeasePlan breidt uit in Zwolle

LeasePlan verdubbelt het aantal occasions in haar CarNext.com vestiging in Zwolle. Het pand is uitgebreid met 950 vierkante meter vanwege de grote vraag naar jonge occasions, aldus de leasemaatschappij.

Andere reden om in Zwolle uit te breiden is de sluiting van de vestiging in Hengelo. Het voltallige personeel uit Hengelo is nu aan de slag op de grotere vestiging in Zwolle. Volgens Ferry Weijers, Remarketing & Rental Director LeasePlan Nederland, kan door over te gaan naar één, veel ruimere en meer centraal gelegen vestiging de logistieke processen veel efficiënter worden georganiseerd. “We hebben in Zwolle een rijker aanbod aan mooie, goed onderhouden occasions.”

De CarNext.com delivery store in Zwolle heeft een wekelijks wisselend aanbod van drie tot vier jaar oude occasions, die als het ‘neusje van de zalm’ zijn geselecteerd uit de ex-leaseauto’s van het moederbedrijf LeasePlan.

Vorig jaar mocht TrendsinAutoleasing een kijkje achter de schermen nemen (video!) bij Carnext.com, onder andere bij Koopman Car Terminal in Amsterdam waar bijna op ‘industriële wijze’ de auto’s worden voorbereid op hun tweede leven.

Bron: TrendsinAutoleasing

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: