Ben jij een slimme autokoper?

Kaatsheuvel, april 2020. Je hand op steken bij een autoveiling is niet meer van deze tijd. Het kopen van een auto kan al jaren online. Dit werkt snel, efficiënt en gemakkelijker en voor de hele slimme autokopers heeft AutoVeiling.nl de Inkoop App.

Het veilinghuis dat sinds 2002 online auto’s veilt biedt in diverse online veilingvormen duizenden auto’s per maand aan. “Stel uw favorieten in en bied met de Inkoop App uitsluitend op de auto van uw keuze! Ervaar de voordelen van online zaken doen zegt Algemeen directeur Wierd Meijering. Zo biedt de app meer voordelen, zeker in deze hectische en onstuimige (Corona)tijd.”

Geen tijd is geen issue meer, het overzichtelijke – en actuele aanbod in de app is overal ter wereld te bekijken. En wie laat tegenwoordig zijn smartphone nog thuis?
Met de AutoVeiling.nl Inkoop App, die door honderden slimme autokopers reeds gebruikt wordt, is het ook mogelijk ‘realtime’ mee te bieden in de Hamerveiling van het online veilinghuis. 

Bekijk de instructievideo en ontdek het gemak. En volgens Meijering verkoopt AutoVeiling.nl auto’s waar de winst in zit, want ze komen rechtstreeks van o.a. leasemaatschappijen, fleetowners en dealerholdings, plus je doet met de tussenkomst van een professionele partij B2B zaken. 
 
Bekijk hieronder de instructievideo voor de Inkoop App van Autoveiling.nl:

 

Word ook een slimme koper, download de Inkoop App!


 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: