BCA NL Import auto's als extra aanbod in veilingen van BCA een groot succes

De vraag naar jong gebruikte auto’s neemt de laatste maanden steeds meer toe, maar het aanbod niet.  Enige tijd geleden is BCA, de nummer 1 in auto remarketing, begonnen met importeren van deze voertuigen uit andere Europese landen. Deze auto’s zijn een goede aanvulling op de veilingen van BCA  gezien het aanbod uit Nederland op dit gebied achterblijft.

Doordat BCA het voorwerk voor haar klanten doet, is het kopen van een import auto net zo eenvoudig als een auto in Nederland op de veiling kopen.

Auto’s die gewild zijn in Nederland haalt BCA deze kant op en deze worden direct verkoopklaar gemaakt. De auto’s worden ter plaatse beoordeeld volgens de normen van BCA en door BCA geïmporteerd en voorzien van een Nederlands kenteken. Bij aankomst in Nederland worden ze optisch en technisch geïnspecteerd en beschreven, zoals onze klanten al van ons gewend zijn. Kortom: het is een importauto, maar met de zekerheid en duidelijkheid van een ‘gewone’ Nederlandse auto in de veiling. Dit voordeel voor de koper, en een goede prijs, kunnen wij realiseren door inzet van ons uitgebreide Europese BCA netwerk.

Het is niet alleen het lastige voorwerk dat uit handen genomen wordt. Ook het feit dat het  geld niet 'vastzit' in de auto gedurende het importproces is een voordeel. Klanten kunnen dus direct aan de slag om geld te verdienen met de verkoop van deze auto's.

Wat maakt deze auto’s uniek en wat zijn de voordelen voor kopers?

  • Gewilde auto’s met een duidelijke herkomst;
  • Auto’s afkomstig van de 1e eigenaar; 
  • BCA neemt het voorwerk uit handen, het voertuig is al geïmporteerd;
  • Alle boekjes compleet en aanwezig;
  • Door BCA zelf geïnspecteerd en zowel technisch als optisch gecontroleerd en beschreven;
  • Direct verkoopklaar.

BCA NL Import auto’s worden aangeboden in diverse veilingen.  De auto's zijn voorzien van een watermerk, waardoor ze makkelijk te herkennen zijn. Kijk op www.bca.com/import voor meer informatie!
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: