BCA koopt Europese auto's als extra aanbod in de veilingen

Vanuit de markt is er een stijgende vraag naar jong gebruikte auto's. Echter blijft het aanbod op de Nederlandse markt op dit gebied achter. Daarom is BCA Autoveiling, de nummer 1 in auto remarketing in Europa, onlangs begonnen met het kopen van auto's uit andere Europese landen. Deze auto's zijn een goede aanvulling op de veilingen van BCA.

De vraag naar gewilde auto's is groot. Omdat het aanbod schaars is, stijgen de prijzen van deze auto's heel snel. BCA heeft daar iets op gevonden; klanten kunnen profiteren van het uitgebreide Europese netwerk. Door gebruik te maken van dit netwerk is BCA in staat gewilde en betrouwbare auto's uit Europa voor een goede prijs in te kopen. De herkomst van deze auto's is bekend, omdat de lijnen tussen lokale specialisten kort worden gehouden. Auto’s die populair zijn in Nederland haalt BCA deze kant op en worden direct verkoopklaar gemaakt (de auto’s worden zowel optisch als technisch geinspecteerd en onder andere voorzien van een Nederlands kenteken). Het lastige voorwerk wordt hierdoor uit handen genomen. Het voordeel hiervan is dat het geld niet 'vastzit' in de auto. Klanten kunnen dus direct aan de slag om geld te verdienen met de verkoop van deze auto's.

Een aantal voordelen van deze Europese auto's:

  • Betrouwbare auto's met een duidelijke herkomst;
  • BCA neemt het voorwerk uit handen;
  • Alle boekjes compleet & aanwezig;
  • Auto's afkomstig van de 1e eigenaar;
  • Door BCA geinspecteerd

De Europese auto's van BCA staan in verschillende veilingen. De auto's zijn voorzien van een watermerk, waardoor ze makkelijk te herkennen zijn. Kijk op www.bca.com/euautos voor meer informatie!
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: