BCA gaat vol gas (of vol elektrisch) door

Een occasion kopen of verkopen.. ondanks alle recente ontwikkelingen blijft dit bij BCA te Barneveld gewoon mogelijk. Door over te gaan naar een 100% online platform, biedt BCA haar klanten de mogelijkheid occasions tegen zeer aantrekkelijke prijzen te kopen óf verkopen. Zo blijft het balletje rollen en kunnen zowel grote dealerbedrijven als lokale handelaren ondersteund worden in deze moeilijke tijd.

Het aanbod is zeer divers en verandert dagelijks. Zo kunnen er occasions gekocht worden in de onlangs geïntroduceerde BCA Outlet Store tegen aantrekkelijke, vaste (outlet)prijzen, maar kunnen klanten ook meebieden in verschillende veilingen. Dat alles tijdens deze gekke tijd gewoon door gaat bij BCA is wel te zien aan een bijzondere samenwerking tussen BCA en de Nederlandse overheid; op woensdag 22 april organiseren wij de Domeinen Roerende Zaken Veiling. Deze veiling bestaat ondermeer uit in beslag genomen of terug gevonden diefstal auto's en deze worden nu aangeboden via het online veilingplatform van BCA.

Ook LeasePlan en BCA weten elkaar weer goed te vinden. Na diverse succesvolle eerdere samenwerkingen zal het aanbod van BCA de komende weken worden uitgebreid met zo’n 100 auto’s die afkomstig zijn van LeasePlan, waaronder circa 50 plug-ins. Deze auto's worden verdeeld over verschillende veilingen en zijn te herkennen aan het LeasePlan watermerk. Houd daarom vanaf maandag 20 april de website van BCA goed in de gaten; u vindt daar de LeasePlan auto’s onder andere in de BCA Lease/Fleet veiling en de EV veiling.

Ga naar www.bca.com/nl/nl voor meer informatie over de veilingen en het aanbod.
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: