BCA en Hyundai gaan samen auto's veilen

De Nederlandse Hyundai-importeur Hyundai Motor Nederland heeft het in Barneveld gevestigde BCA gekozen om de remarketing van companycars te verzorgen. Dankzij de samenwerking hebben de Nederlandse Hyundai-dealers gelijke kansen om op een transparante manier jong gebruikte Hyundai's in te kopen. 

De basis voor de samenwerking tussen BCA en Hyundai Motor Nederland is BCA’s AutoBLOX-platform. Op dit platform verzorgt BCA voor de importeur van het Zuid-Koreaanse merk vanaf nu regelmatig een speciale, gesloten veilig voor officiële Hyundai-dealers. Zij kunnen via de veiling hun voorraad aanvullen met aantrekkelijke, jonge Hyundai's, van Nexo tot i10, van i30 N tot Kona EV. 

Effectief proces
Voor de Nederlandse Hyundai-organisatie was een efficiënt en eenvoudig remarketingproces de uitgangsbasis, en juist deze kernwaarden kenmerken AutoBLOX van BCA. De rapportagetools van dit platform geven nauwkeurig inzicht in de gegevens en de staat van elk voertuig, bovendien zijn de verschillende stappen in het remarketingproces eenvoudig online te volgen. Ook voor deze veiling geldt dat de ingebrachte auto's op de van BCA bekende manier worden beoordeeld. De staat van een voertuig is immers bepalend voor de uiteindelijke opbrengst. Dealers die aan de veiling deelnemen weten van tevoren exact in welke conditie de te veilen auto’s verkeren. 
 
Transparant
De flexibiliteit van BCA's AutoBLOX maakt het mogelijk om de individuele stappen van het remarketingproces op maat te maken voor Hyundai. Van de inspectie tot en met de financiële afwikkeling van de verkoop: alle stappen zijn transparant. Van de door Hyundai geselecteerde dealers is het grootste deel al klant bij BCA. Dealers die dat nog niet zijn worden door BCA begeleid en wegwijs gemaakt in het werken met AutoBLOX.

De samenwerking tussen BCA en Hyundai Motor Nederland start met een eerste gesloten veiling in week 46. Het plan is om elke twee maanden een veiling te houden. 
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: