Autoveiling Nederland introduceert ‘Het Nieuwe Veilen’

Kaatsheuvel, 4 november 2014. In een effectieve en professionele 3D Hamerveiling brengt Autoveiling Nederland EVA.

EVA staat voor Echt Verkoopbare Auto’s

Het remarketing bedrijf, dat onlangs uitbreidde naar België, meldt dat in de EVA Hamerveiling 80% wordt verkocht. Het Nieuwe Veilen bestaat o.a. uit gratis waardebepaling, gratis veilen en gratis verkopen. Geen kosten en geen commissie voor de verkoper.

Het Nieuwe Veilen
“Het Nieuwe Veilen is veel efficiënter.”:  aldus Wierd Meijering, algemeen directeur van de AVN Group: “Bij de EVA Hamerveiling is de verkooplimiet maximaal 105% van de door de Taxatiedesk afgegeven veilingwaarde. Het voertuig wordt boven het verkooplimiet altijd direct toegezegd aan de hoogste bieder. Hierdoor is Het Nieuwe Veilen echt iets voor de serieuze kopers en verkopers”.

Taxatiedesk
De Taxatiedesk van Autoveiling Nederland is er voor iedere klant van Autoveiling Nederland. Medewerkers van Autoveiling Nederland bemannen de Taxatiedesk en geven een veilingwaarde én een gegarandeerde inkoopwaarde af. De Taxatiedesk is bereikbaar op werkdagen van 08:30 – 17:30 uur.

3D Hamerveiling
Meer dan 6.000 kopers en verkopers uit heel Europa maken reeds gebruik van het huidige veilingplatform. De 3D Hamerveiling onder leiding van EVA heeft een geheel nieuw jasje. Vanaf november maken deelnemers kennis met deze nieuwe 3D Hamerveiling. “Alleen toegankelijk voor geregistreerde deelnemers. Kopers en verkopers kunnen zo op de meest efficiënte en professionele manier zaken doen”, volgens Wierd Meijering. 

Voor meer informatie over Autoveiling.nl gaat u naar deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: