Autoveiling Nederland introduceert Hamerveiling voor onderweg

Kaatsheuvel, 8 april 2014. De ‘live’ Hamerveiling van Autoveiling Nederland maakt sinds kort gebruik van HTML5 techniek, waardoor het gebruik van Adobe Flash niet meer noodzakelijk is. Tevens is de veiling geoptimaliseerd voor smartphones die zijn voorzien van iOS of Android. Het installeren van een app is niet nodig, men kan gebruik maken van de normale internetbrowser. Dit maakt het voor kopers uit binnen- en buitenland mogelijk om via een 3G of 4G netwerk live mee te bieden in de veiling. Uiteraard is het ook mogelijk om via de oude vertrouwde PC een bod te plaatsen.

Continue door ontwikkelen
“Wij zijn blij dat fase 1 van de vernieuwde Hamerveiling klaar is en blijven continue door ontwikkelen. Fase 2 volgt dit jaar nog.” zegt Wierd Meijering, Algemeen directeur AVN Group, waar Autoveiling Nederland onderdeel van uit maakt.

Meest attractieve veilingvorm
Deze ‘live’ Hamerveiling van Autoveiling Nederland is de meest attractieve veilingvorm. Het is dan ook niet verrassend dat de meeste voertuigen via deze veiling, die in juli 2003 werd geïntroduceerd, worden verkocht. In de Hamerveiling worden de voertuigen één voor één geveild en afgeslagen. Er wordt eerst per afslag en daarna per opbod geboden.

Voor meer informatie over Autoveiling.nl gaat u naar deze pagina

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: