AutoTrack; partner van auto talkshow RTL Autovisie

‘Wat koop je voor…?’ geeft kwalitatief advies over aanschaf occasions

Amsterdam, 2 september 2014 – AutoTrack krijgt een vast item in het nieuwe, onafhankelijke autoprogramma RTL Autovisie. In de rubriek ‘Wat koop je voor…?’ vergelijken studiogasten wekelijks twee auto’s uit het aanbod van AutoTrack.nl. Samen met een specialist wordt er gekeken welke occasion de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Verantwoorde autokeuze
Fréderique van de Poll, business unit manager van AutoTrack: ‘Wij hebben een duidelijke missie: de consument ontzorgen door het tonen van een kwalitatief en gecontroleerd auto-aanbod.  In RTL Autovisie, een volledig onafhankelijk autoprogramma waarin op unieke wijze zowel de autoliefhebber als de potentiële autokoper centraal staat, dragen we deze missie uit. In het programma staat transparantie centraal. Ons vaste item ’Wat koop je voor…?’ sluit hier perfect op aan. In dit item zal de consument ondervinden dat er voor bijna ieder budget een passende occasion op AutoTrack.nl te koop is. Daarbij wordt hij uiteraard ook gewezen op de plus –en minpunten van de verschillende auto’s en hoe je de kans op negatieve verrassingen kunt verkleinen.

Garanties en zekerheden          
RTL Autovisie wordt vanaf vrijdag 5 september wekelijks om 22.00 uur uitgezonden bij RTL 7 en gepresenteerd door Eddy Zoëy en Werner Budding. Voor het vaste AutoTrack item ‘Wat koop je voor…?’, selecteert de redactie met een specifieke opdracht 2 auto's op AutoTrack.nl op basis van een bepaald budget. Deze eigenschappen van de twee occasions zullen fysiek in de studio worden besproken door de presentator en de gasten om uiteindelijk te bepalen welke auto de voorkeur krijgt voor dat budget.

Voor meer informatie over AutoTrack.nl gaat u naar deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: