Autorola introduceert Mobile Bidding

Autorola heeft op 27 februari Mobile Bidding geïntroduceerd. Met Mobile Bidding kan iedere occasion inkoper waar hij zich ook bevindt, eenvoudig de gewenste auto’s inkopen. In de huidige drukke tijd, is het eenvoudig en snel kunnen bijkopen van de juiste auto’s van groot belang voor iedere occasion inkoper. Met dit doel voor ogen, heeft Autorola Mobile Bidding ontwikkeld.

Het is nu mogelijk om te bieden op alle veilingen van Autorola via Mobile Bidding. Het enige wat de koper hiervoor nodig heeft is een internetverbinding (WiFi of 4G) en een smartphone of tablet. Om ervoor te zorgen dat geen auto aan de aandacht ontsnapt, kan iedere bieder alerts instellen. Hiermee krijgt hij voor iedere auto een waarschuwing per e-mail en/of sms wanneer de auto’s, waar hij interesse in heeft, bijna van de veiling aflopen en wanneer ze overboden zijn. Geen auto ontsnapt zo meer aan de aandacht.

Mobile Bidding is nu live in 12 Autorola landen en de andere 6 Europese landen volgen in de komende maanden. Hiermee is het dus voor bieders ook mogelijk om Mobile Bidding te gebruiken bij het kopen van buitenlandse auto’s. In de eerste 2 maanden zag Autorola het aandeel van verkochte auto’s via Mobile Bidding verdubbelen.
De verwachting is dat dit aantal nog veel harder gaat stijgen, omdat er veel vraag is geweest van de kopers. Cijfers laten zien dat met name de kleinere nationale en internationale gespecialiseerde bedrijven de beste prijs betalen voor auto’s. Vaak heeft de eigenaar meerdere rollen, naast het inkopen en verkopen van occasions, hebben ze ook vaak een werkplaats die ze aansturen of zelf erin meewerken. Hierdoor misten ze regelmatig de auto’s waar ze interesse in hadden. Mobile Bidding lost dit probleem nu op.

Iedereen die interesse heeft om ook gebruik te maken van Mobile Bidding kan contact opnemen met Autorola op 030 – 290 00 92 op via klantenservice@autorola.nl

Over Autorola
Autorola is één van de grootste online remarketingbedrijven in Europa met vestigingen in 18 landen. Naast het online veilen van ex-leaseauto’s, trucks, trailers en machines verzorgt Autorola diverse andere services op het gebied van online remarketing. Voorbeelden zijn de online voorraadbeheer- en taxatietool INDICATA en de ANWB Autoverkoopservice.

Meer informatie over Autorola vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: