Autorola heeft Inruilautomonitor voor autobedrijven

Nieuwegein, 14 mei 2014. AUTOROLA komt met de Inruilautomonitor. Met de module van het online veilinghuis kunnen autobedrijven hun inruilauto’s volledig online beheren.

Via de module stellen bedrijven zelf een omschrijving van de inruilauto op (nu doet een expert van Autorola dat) en kunnen hem meteen aanbieden aan hun eigen netwerk van handelaren en aan een groep van zo’n honderd door Autorola geselecteerde nationale en internationale handelaren. 

"Daarin verschilt onze dienst van die van andere aanbieders", zegt Maarten Bekkers, general manager van Autorola Benelux. "Wij bieden de auto ook bij buitenlandse handelaren aan."

Snellere doorlooptijd
Op dit moment is de doorlooptijd van inruilauto’s via de veiling soms wel twee weken, vertelt Bekkers. "Via de inruilautomodule kan het hele inruilproces optimaal beheerd worden met een zeer snelle doorlooptijd."

Autobedrijven beheren via de module biedingen van hun eigen handelaren en kunnen daarnaast een bod aanvragen bij het internationale Autorola-netwerk. "Het gaat daarbij om een 24-uurs bod of een flitsbod, dan krijgen ze binnen tien minuten een bieding."

Geen abonnement
Bekkers: "Autobedrijven beheren via de online Inruilautomonitor het hele proces. Ze kunnen de biedingen uit hun eigen netwerk eenvoudig vergelijken met die uit de Autorola-groep en kiezen zelf op welk bod ze ingaan." Meer informatie over deze module vindt u op: www.inruilautoservice.nl

De Autorola Inruilservice is alleen bedoeld voor autobedrijven (niet voor consumenten) en gaat vandaag in Nederland en België live.

Voor meer informatie over AUTOROLA gaat u naar deze pagina.

Bron: Automotive-online.nl en Autorola Nederland

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: