Autorola biedt autobedrijven kans om meer geld te verdienen met AutoTelex

Veel autobedrijven maken gebruik van AutoTelex voor het taxeren van inruilauto’s. Deze auto’s sluiten niet altijd aan bij de gewenste voorraad mix. Redenen hiervoor zijn onder andere: te hoge kilometerstanden, aparte uitvoeringen, of te luxe merken. Om het voor deze bedrijven nog makkelijker te maken hun ingeruilde auto’s voor internationale handelsprijzen te verkopen heeft Autorola haar veilingsysteem gekoppeld aan AutoTelex.

Gebruikers van AutoTelex kunnen middels 1 druk op de knop ingeruilde auto’s doorplaatsen naar de internationale veiling van Autorola. De veilingen bij Autorola zijn volledig vertaald en in meer dan 31 landen zichtbaar. Bovendien bieden buitenlandse bieders exclusief rest-BPM en exclusief BTW indien van toepassing. Tegelijkertijd bieden lokale bieders inclusief BTW en BPM. Dit zorgt ervoor dat de auto altijd in het land uitkomt daar waar de auto het meeste waard is. Autobedrijven hebben zo nog meer kans om meer geld te verdienen met inruilauto’s. Geïnteresseerde autobedrijven kunnen bellen met Autorola 030-2900092.

Over Autorola
Autorola is één van de grootste online remarketingbedrijven in Europa met vestigingen in 18 landen. Naast het online veilen van ex-leaseauto’s, trucks, trailers en machines verzorgt Autorola diverse andere services op het gebied van online remarketing. Voorbeelden zijn de online voorraadbeheer- en taxatietool INDICATA en de ANWB Autoverkoopservice.

Meer informatie over Autorola vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: