AUTOproff introduceert Garantieprijs

AUTOproff, het internationale handelsplatform, biedt gebruikers nu ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Garantieprijs. Deze Garantieprijs is geen bod, maar een marktconforme opbrengstgarantie. Dat biedt autobedrijven extra zekerheid bij inruil van een gebruikte auto. En er is meer goed nieuws, vertelt directeur Egge Selles.

“Dit aanbod is uniek in Nederland. Bij andere aanbieders kan je weliswaar ook een minimale verkoopprijs afspreken, maar als de auto bij verkoop méér oplevert dan verdwijnt de extra opbrengst in de portemonnee van de tussenpartij. Bij AUTOproff doen we dat niet.”

Partnership

De samenwerking met de klanten van AUTOproff is veel meer gebaseerd op partnership, aldus Egge Selles. En dat heeft een aantal belangrijke voordelen. “De Garantieprijs is gekoppeld aan de internationale marktwaarde en wordt door ons binnen 15 minuten na het aanmelden van een auto afgegeven. Hiervoor betaal je een vast bedrag per verzilverde aanvraag. Wij realiseren de maximale opbrengst, en je krijgt altijd de volledige verkoopprijs uitbetaald. Dus ook de meeropbrengst is altijd voor jou als verkopende partij. Er zitten dus geen addertjes onder het gras, alles gaat volledig transparant.” 

Klantenbelang

Maar wat als de Garantieprijs niet gehaald wordt? Ook dan treedt AUTOproff op in het belang van haar klanten vertelt Egge Selles met enige trots. “We kennen de branche als geen ander, maar natuurlijk kan het wel eens gebeuren dat de opbrengst achterblijft bij de verwachtingen. Wanneer de Garantieprijs niet wordt gehaald dan vullen wij het verschil aan. Je ontvangt dus écht minimaal het afgesproken bedrag.”

Zekerheid

Die zekerheid en transparantie vooraf is de reden waarom steeds meer autobedrijven, leasemaatschappijen en handelaren zich bij AUTOproff aansluiten weet Selles. “We brengen kopers en verkopers samen en creëren een veilige omgeving waar je professioneel zaken kan doen met betrouwbare partijen. Wij zijn ervoor om de handel zo goed mogelijk te faciliteren. Met de Garantieprijs heb je vooraf zekerheid dat je de auto verkoopt voor een eerlijke prijs!

Bron: AUTOproff

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: