Autohaas kiest voor centrale remarketingoplossing

Zeewolde 25 november 2015. Autohaas biedt vanaf heden alle inruilauto’s aan haar handelsrelaties aan binnen een eigen centrale remarketingomgeving in AutoBLOX, een ontwikkeling van FleetSelect. “Doordat alle auto’s centraal inzichtelijk zijn, kan er vroegtijdig een bestemmingsbeslissing gemaakt worden. Zo kunnen we de verkoop van inruilauto’s verder optimaliseren.” aldus Michel van Eijk, Occasion Manager van Autohaas.

Door gebruik te maken van het centrale platform, komen alle inruilauto’s overzichtelijk bij elkaar en kan voor iedere auto eenvoudig een verkoopkanaal worden gekozen. De auto’s kunnen binnen de Autohaas groep worden verhandeld. Daarnaast kan er gekozen worden voor verkoop aan de eigen handelsrelaties. Tevens kunnen de voertuigen worden aangeboden in één van de zestien online autoveilingen van FleetSelect.

Naast de remarketingomgeving, zal Autohaas ook gebruik maken van de inspectie-app van FleetSelect. Na inruil worden alle voertuigen geïnspecteerd, waarbij opties en foto’s worden getoond en eventuele schades in kaart gebracht worden alvorens de voertuigen te koop worden aangeboden.

Over Autohaas
De Autohaas-Groep is dealer van de merken Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens en SEAT. Daarnaast hebben zij een eigen universeel leasebedrijf, XLLease, een eigen autoverhuurbedrijf en een schadecentrum.

Over FleetSelect Online Autoveilingen
FleetSelect heeft vijftien jaar ervaring in het online veilen van personenauto’s en bedrijfswagens en is daardoor uitgegroeid tot het grootste online autoveilingplatform van Nederland. Per jaar worden bij FleetSelect ruim 15.000 voertuigen verhandeld, dit aantal zal in de komende jaren verder toenemen. Met de online remarketingsoftware AutoBLOX faciliteert FleetSelect per jaar de remarketing van tienduizenden gebruikte auto’s. Voor een groot aantal dealergroepen en importeurs, waaronder Peugeot, Citroen, BMW, Mercedes-Benz, FCA en de Volkswagen Group, organiseert FleetSelect besloten veilingen. FleetSelect is onderdeel van de BCA Groep.

Meer informatie over FleetSelect vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: