Autodata vernieuwt B2B platform Online Biedingen

Met het vernieuwde Online Biedingen regelen autobedrijven het complete handelsproces van occasions in één omgeving. Het is een vanaf “scratch” opnieuw gebouwde applicatie dat twee oplossingen biedt: een maximale handelsopbrengst en het met zekerheid en “uit de eerste hand” kunnen kopen van de juiste auto’s.

Sterk gegroeid
Het aantal verhandelde auto’s op het bestaande platform is sinds de introductie van Online Biedingen enorm gegroeid, met ruim 40.000 verkochte auto’s in 2018. Autodata kan zich dus meten met de grootste B2B spelers in Nederland. De opgedane ervaring op het huidige platform vormt de basis van het geheel vernieuwde handelsplatform Online Biedingen.

Alles op een presenteerblaadje
Handel bestaat niet alleen uit het realiseren van het hoogste bod. Het gaat vooral om de zekerheid dat het gekochte voertuig exact is zoals omschreven. En daarmee dus het geboden bedrag waard is. Van belang is om altijd op de hoogte te zijn van het actuele aanbod, de uitgebrachte biedingen en gunningen. Elk bedrijf is verder ook op zoek naar het vergroten van zijn netwerk, voor zowel in- als verkoop. Online Biedingen is het platform waar al deze zaken samenkomen.

Onafhankelijk
Online Biedingen is volledig onafhankelijk. Partijen doen rechtstreeks zaken met eigen handelsrelaties of het netwerk van aangesloten handelaren die via Online Biedingen te benaderen zijn. Verder worden er geen commissies of succes fees berekend over transacties die via het platform tot stand komen.Veilig handelen
Online Biedingen is ontwikkeld met de modernste technologie. Met als belangrijk kenmerk dat het een webbased applicatie is. Een app installeren en bijhouden is niet meer nodig. Een ander groot voordeel is dat het op elke smartphone en computer werkt. Het brengt de handel met het eigen netwerk en nieuwe relaties samen op één overzichtelijk platform. Aparte contacten en berichten onderhouden met handelsrelaties, bijvoorbeeld via Whatsapp, mail en telefoon, is niet meer nodig.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: