Autodata lanceert Wheelerdelta Trucks

Met Autodata Wheelerdelta kunnen vanaf nu ook trucks, trailers en andere zware bedrijfsvoertuigen goed en snel op de juiste websites worden geadverteerd.

“Deze nieuwe specialisatie is een logisch gevolg van de ontwikkelingen in de occasionmarkt,” stelt Erik van den Heuvel, Managing Director Autodata Nederland. “De B2C verkoop van gebruikte bestelauto’s stijgt en het automatisch doorstoten van gebruikte trucks naar de handel wordt minder vanzelfsprekend. Er is duidelijk behoefte aan een truckapplicatie om centraal de nieuwe en gebruikte voorraad te beheren en adverteren.”

Het opvoeren van een truck is zeer specialistisch

Het adverteren van een truck is echt iets anders dan het adverteren van een personenauto. “Gebruikers verwachten truckspecifieke functionaliteiten. Daarin voorzien wij ruim met Wheelerdelta Trucks. Ook van belang is dat de truckverkoop een export gerichte markt is. Daarom richten wij onze applicaties erop in om internationale remarketing processen te ondersteunen.”

Uiteenlopende trucksoorten kunnen tot in detail worden beschreven met bijvoorbeeld as-configuraties, opbouwgegevens en carrosserievarianten. Ook de opties en accessoires zijn truckspecifiek en worden zelfs ondersteund in meer dan twaalf talen. Uiteraard koppelt Wheelerdelta Trucks met de bekende truckwebsites, portalen en natuurlijk de eigen website. Wheelerdelta Trucks is reeds uitgeleverd bij diverse truckspecialisten in Nederland.

Over Autodata

Autodata is sinds 1992 een toonaangevende speler in het digitaliseren van inkoop en verkoop processen in de autobranche. Taxeren, restwaardes, voorraadbeheer, online adverteren en websites behoren tot de kernactiviteiten. Autodata producten en diensten worden door meer dan 2500 professionele autobedrijven, dealers, ketens en leasemaatschappijen gebruikt in Nederland. Sinds 2015 is Autodata onderdeel van de Solera groep.

Over Autodata Wheelerdelta

Wheelerdelta is een toonaangevend occasionbeheer en adverteerpakket dat is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte applicaties in de autobranche met meer dan 2000 aangesloten bedrijven. Dealers, autobedrijven, holdingen en autohandelaren gebruiken deze applicatie voor het beheren van hun voorraad en onderscheidend adverteren op ruim 100 verschillende websites en occasionportalen. Vanaf nu is ook Wheelerdelta Trucks beschikbaar.

Voor nadere informatie over dit bericht en over Autodata Nederland b.v. kunt u contact opnemen met Erik van den Heuvel, Managing Director Autodata Nederland b.v., tel. 020-4053750.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: