Alphabet verlengt Europees remarketingcontract met BCA

Alphabet International verlengt zijn samenwerking met BCA op het gebied van Europese remarketing tot eind 2023. Op die manier is gewaarborgd dat BCA en Alphabet strategische partners blijven op diverse internationale markten.

De huidige samenwerking dateert van 2014 en zorgt er voor dat Alphabet International zijn wagenpark van ex-leaseauto’s kan aanbieden aan autobedrijven in acht Europese landen via het online platform van BCA. Het verkopen van de ex-leaseauto’s loopt via de BCA Fleet Control Monitor, een platform voor remarketing van wagenparken, in dit geval volledig in Alphabet-huisstijl. Het platform beheert en controleert alle te verkopen voorraden van Alphabet International. Op de reguliere online veilingen van Alphabet wordt een breed scala aan ex-leaseauto’s en lichte bedrijfswagens aangeboden aan internationale kopers.

René Lorr, verantwoordelijk voor International Operations van Alphabet International: “Dankzij BCA presteren wij zeer goed op het gebied van wereldwijde remarketing van ex-leaseauto’s. Dankzij de speciale software die gekoppeld is aan het bredere platform BCA Marketplace beschikken wij over een ??snel, efficiënt en transparant remarketingproces in heel Europa.”

Foto: René Lorr van Alphabet International

Bron: TrendsinAutoleasing

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: