3x meer conversie door het CARFAX-rapport te tonen bij een advertentie

Sinds 4 weken wordt exclusief bij iedere AutoTrack-advertentie een volledig en gratis CARFAX-rapport getoond. Hiermee toont het autobedrijf optimale transparantie naar haar potentiele kopers. Door online een gratis CARFAX-rapport (consumentenprijs: €17,95) te verstrekken schiet niet alleen de klanttevredenheid omhoog, ook bouwt het autobedrijf direct aan vertrouwen bij de potentiele koper. CARFAX heeft zich in meerdere Europese landen al bewezen. Ook uit de eerste Nederlandse resultaten blijkt dat de CARFAX-rapporten meer conversies leveren. Zo blijkt dat advertenties waarvan de AutoTrack-bezoeker het CARFAX-rapport heeft bekeken, 3x zo veel kliks op het telefoonnummer hebben!

Daarnaast geven consumenten aan dat de inhoud van het rapport doorslaggevend is voor de aankoopbeslissing. Ze beoordelen het rapport zelfs met een 4,3 (op een 5 puntenschaal).

Om zo goed mogelijke rapporten aan de voorzijde te kunnen laten zien is het natuurlijk belangrijk dat de juiste auto’s worden ingekocht/ingeruild. Via AutoTrack Zakelijk kunnen daarom onbeperkt CARFAX-rapporten worden ingezien van de auto's die nog niet in de voorraad staan.

Meer informatie over CarFax vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: