2,5 miljoen voertuigexporten via VWE verricht

4Export.nl winnaar van de 2,5 miljoenste export via VWE!

Heerhugowaard, 6 augustus 2015. Al sinds 1993 is VWE hét gezicht van voertuigexport. En sinds 2000 kunnen autobedrijven niet alleen bij de loketten van VWE terecht voor export, maar kunnen zij dit ook zelf online doen. Op beide manieren heeft VWE al vele klanten geholpen met het exporteren van voertuigen. Inmiddels al 2,5 miljoen keer! 4Export.nl was de gelukkige en zette afgelopen vrijdag de 2,5 miljoenste auto via VWE op export.

Begin juli kondigde VWE het al aan: de 2,5 miljoenste export was in zicht! De klant die deze export zou afwikkelen, zou een verzorgde reis naar de IAA autobeurs in Frankfurt winnen. Op 31 juli was het zover: nietsvermoedend zette 4Export.nl in de ochtend een voertuig op export. Enkele uren later ging de telefoon en bracht accountmanager René van Oirschot het heuglijke nieuws: die export van vanochtend, dat was de 2,5 miljoenste!

Op naar Frankfurt!
Deze week is Carla Willekes van 4Export.nl flink in het zonnetje gezet. Met een bos bloemen en natuurlijk een mooie cheque, waarmee Willekes met nog 3 personen de IAA autobeurs in Frankfurt kan bezoeken. “Ik was erg verrast toen René mij belde en vertelde dat ik de 2,5 miljoenste auto via VWE had geëxporteerd. De prijs vinden mijn collega’s en ik fantastisch”, zo vertelt Willekes.

Trots op 2,5 miljoen exporten
Voor VWE is de 2,5 miljoenste export niet de enige mijlpaal dit jaar. Oprichter van VWE, Ton Vestering, is dit jaar namelijk 40 jaar ondernemer. Hij is echter zeker niet minder trots op de mijlpaal van 2,5 miljoen exporten: “VWE is ontstaan vanuit een autobedrijf en dus weten we hoe belangrijk het voor autobedrijven is om ook buiten de Nederlandse grenzen te verkopen en dat daarbij de formaliteiten goed geregeld moeten zijn. Daarom zijn wij specialist geworden in het ontzorgen van het autobedrijf, als het gaat om het afhandelen van exporten. Ik ben heel trots dat we bij zoveel exporten hebben mogen ondersteunen.”

Ook 4Export.nl is onder de indruk van het aantal van 2,5 miljoen. “Ik wist wel dat VWE erg actief is in de exportwereld, maar dat ze al bij zoveel exporten hebben geholpen wist ik niet. Een indrukwekkend aantal!”, aldus Willekes.

Foto: Carla Willekes van 4Export.nl: “De prijs vinden mijn collega’s en ik fantastisch!”

Meer informatie over VWE vindt u op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: