De occasionmarkt van morgen..

In vrijwel alle EU-landen werden in augustus meer nieuwe auto's geregistreerd dan een jaar tevoren in dezelfde maand. Reden: dealers, importeurs en leasebedrijven proberen door eigennaamregistraties nog wat langer goedkopere voorraadauto's te leveren in plaats van (door nieuwe CO2-heffingen per 1 september) in prijs toegenomen auto's.
Gemiddeld over alle landen werd 30% meer geregistreerd, maar er zijn toch fikse verschillen. België (+53%) en Polen (+64%) vallen op door extreem hoge augustuscijfers, Zweden is het enige land waar wonderwel minder (-17%) auto's genoteerd werden. In ons land werd een plus van 42% gerealiseerd.

Maar wat betekent de WLTP nu voor uw organisatie en welke consequenties heeft dat op het Re-marketing beleid en de Import van jong gebruikt? Experts uit de sector gaan op 11 oktober tijdens de Remarketing Lounge hierover met elkaar in debat en zullen de voordelen, maar ook de risico's schetsen.

Programma 11 oktober (Landgoed groot Kievitsdal in Baarn)
15:15 uur          Ontvangst bezoekers
16:00 uur          WLTP versus de Remarketing en Import jong gebruikt (een debat met experts)
17:00 uur          Remarketing Lounge (netwerkborrel)
19:00 uur          Einde

Reserveer donderdag 11 oktober 2018 ook in uw agenda en download hier uw vCalendar of iCalendar

https://www.remarketingevent.nl/foto/2868/300/Banners%20en%20buttons/button-meld-u-hier-aan_animated.gif

Het bezoeken van de Remarketing Lounge is gratis voor de primaire doelgroep bezoekers (remarketing managers, occasion managers, directies dealers, etc.). Dienstverleners en toeleveranciers aan de primaire doelgroep betalen een toegangsprijs van € 119,- excl. 21 % BTW.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Organisatie en mediapartner