Wie zijn de organiserende partijen

Op deze pagina vindt u meer informatie over de organiserende partijen van dit Remarketing Platform. Heeft u aanvullende vragen omtrent deelname als partner, of het bezoeken van dit Remarketing Event? Neemt dan contact met ons op.

 

EXPOMotion

Het full-service event management bureau EXPOMotion adviseert, ondersteunt en verzorgt het gehele of gedeeltelijke management van grootschalige (vak-)evenementen zoals: beurzen, congressen, conferenties, open dagen, bedrijfsfeesten en -presentaties, enzovoort in de ruimste zin des woord. Dat alles altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgevers, partners en leveranciers.

De naam EXPO(Motion) is voor kenners in de branche een duidelijke verwijzing naar beurzen/exposities. De naam Motion staat voor “bewegen” en is een afgeleide van het Engelse woord “emotion” wat staat voor “emotie”.

U zult begrijpen dat uw beurs of evenement, bij ons ondergebracht, beweging en emotie, dus..... “beleving” oplevert!

 

Automotive

Voor dit platform is gekozen voor een kwalitatief hoogwaardige mediapartner en die hebben wij gevonden in het vakblad Automotive.

Automotive richt zich op het management van alle ondernemingen die actief zijn in de autobranche. Het blad onderscheidt zich van andere doordat het sterk nieuwsgericht is en tegelijk veel plaats inruimt voor analyses van ontwikkelingen die voor de autobranche belangrijk zijn.

De redactionele formule richt zich op het aanbieden van veel concrete informatie op het gebied van economie, (re)-marketing, reclame, juridische, fiscale en financiële zaken, maar ook 'de menselijke factor' wordt niet uit het oog verloren. Dit alles in een aantrekkelijk format, waarbij zowel aan de vormgeving als de toegankelijkheid van de artikelen veel aandacht wordt geschonken.

Wenst u meer informatie over het vakblad Automotive? Ga dan naar contact.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Organisatie en mediapartner