Bezoekersreglementen

Belangrijk is dat het Remarketing Platform zich qua inhoud en communicatie duidelijk richt op de kerndoelgroepen. De verschillende doelgroepen voor het komen bezoeken van het Remarketing Event zijn alsvolgt ingedeeld:

 1. De primaire doelgroep voor het bezoeken van het event bestaat uit DGA’s, RvC's, voorzitters, directieleden, eigenaren, algemene en commerciële directies en managers, occasionmanagers, remarketingmanagers en fleetmanagers. Zij zijn verantwoordelijk en betrokken in de remarketing (inkoop/verkoop) van gebruikte auto's bij leasemaatschappijen, dealerbedrijven, dealergroepen en dealerholdings, universele autobedrijven, autoimporteurs, Import en export handelaren met een professionele retailorganisatie, branche- en beroepsvereniging(en).

  Voor deze doelgroepen is het bezoeken van het Remarketing Event in 2020 kosteloos.

  Meld u hier aan als u tot de primaire doelgroep behoort
   
 2. De tweede doelgroep bestaat uit: directie en medewerkers van toeleveranciers en dienstverleners voor de remarketing-sector die niet in de primaire doelgroep vallen. Het betreft alle mogelijke commerciële functies en managementfuncties bij bijvoorbeeld schadeherstel- en spotrepairbedrijven, assurantiën en financiën, inspecties en taxateurs, transport en logistiek, import en RDW-gecertificeerde dienstverleners, dataproviders, internetbedrijven, autoportalen, opleidings- en trainingsbedrijven, P&O-dienstverleners, fysieke en online autoveilingen, consultans uit de zakelijke dienstverlening, etc. 

  Aanvullende voorwaarden:
 • Maximaal 2 personen als afvaardiging van één single holding/moeder en/of filiaalbedrijf kunnen het evenement bezoeken als bezoeker uit de tweede doelgroep;
 • Maximaal 20% van het totaal aantal bezoekers op het event en/of de lounges mogen afkomstig zijn uit deze tweede bezoekers-doelgroep.
 • Deelname als bezoekers is conform de algemene voorwaarden.

Het toegangstarief voor 2020 is vastgesteld op:

 • Een losse ticket voor het Remarketing Lounge Live! op donderdag 8 oktober 2020 kost ter introductie: € 0,- (normaal € 49,-)

      Meld u hier aan ingeval u tot de tweede doelgroep behoort 

Bent u een vertegenwoordiger van de media of pers, vraag dan via deze link uw pers accreditatie aan

Alle hierboven genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Definitief geregistreerde bezoekers van de Remarketing Lounges en het Remarketing Event(s) gaan akkoord met de algemene voorwaarden van EXPOMotion welke op te vragen zijn via info@expomotion.nl. De organisatie is gerechtigd uw registratie te annuleren en u de toegang te weigeren zonder reden van opgaaf.

 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: