Partners

Belangrijk is dat het Remarketing Platform als ook de Lounges zich qua inhoud en communicatie duidelijk richten op de kerndoelgroepen. De verschillende doelgroepen voor het komen bezoeken van de Remarketing Lounges zijn alsvolgt ingedeeld:

 1. De primaire doelgroep voor het bezoeken van de lounges bestaat uit DGA’s, RvC's, voorzitters, directieleden, eigenaren, algemene en commerciële directies en managers, occasionmanagers, remarketingmanagers en fleetmanagers. Zij zijn verantwoordelijk en betrokken in de remarketing (inkoop/verkoop) van gebruikte auto's bij leasemaatschappijen, dealerbedrijven, dealergroepen en dealerholdings, universele autobedrijven, autoimporteurs, Import en export handelaren met een professionele retailorganisatie, branche- en beroepsvereniging(en).

  Voor deze doelgroepen is het bezoeken van het Remarketing Event en de Lounges in 2019 kosteloos.

  Meld u hier aan als u tot de primaire doelgroep behoort.
   
 2. De tweede doelgroep bestaat uit: directie en medewerkers van toeleveranciers en dienstverleners voor de remarketing-sector die niet in de primaire doelgroep vallen. Het betreft alle mogelijke commerciële functies en managementfuncties bij bijvoorbeeld schadeherstel- en spotrepairbedrijven, assurantiën en financiën, inspecties en taxateurs, transport en logistiek, import en RDW-gecertificeerde dienstverleners, dataproviders, internetbedrijven, autoportalen, opleidings- en trainingsbedrijven, P&O-dienstverleners, fysieke en online autoveilingen, consultans uit de zakelijke dienstverlening, etc. 

  Aanvullende voorwaarden:
 • Maximaal 2 personen als afvaardiging van één single holding/moeder en/of filiaalbedrijf kunnen het evenement bezoeken als bezoeker uit de tweede doelgroep;
 • Maximaal 20% van het totaal aantal bezoekers op het event en/of de lounges mogen afkomstig zijn uit deze tweede bezoekers-doelgroep.
 • Deelname als bezoekers is conform de algemene voorwaarden.

De toegangstarieven voor 2019 zijn vastgesteld op:

 • Een losse ticket voor de Remarketing Lounge op donderdag 17 januari 2019 kost: € 149,-
 • Een losse ticket voor het Remarketing Event op donderdag 6 juni 2019 kost: € 249,- 
 • Een losse ticket voor de Remarketing Lounge op donderdag 10 oktober 2019 kost: € 149,-
 • Een Pass-Partout voor alle bijeenkomsten in 2019 kost: € 499,-

      Meld u hier aan ingeval u tot de tweede doelgroep behoort

Bent u een vertegenwoordiger van de media of pers, vraag dan via deze link uw pers accreditatie aan.

Alle hierboven genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Definitief geregistreerde bezoekers van de Remarketing Lounges en het Remarketing Event(s) gaan akkoord met de algemene voorwaarden van EXPOMotion welke op te vragen zijn via info@expomotion.nl. De organisatie is gerechtigd uw registratie te annuleren en u de toegang te weigeren zonder reden van opgaaf.

 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief: